Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi amenzi date pe drumurile județene pentru depășirea tonajului; CJA a cumpărat cântare mobile

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, susține că și în această săptămână au fost date opt amenzi pentru depășirea tonajului pe drumurile județene arădene.

Noi amenzi date pe drumurile județene pentru depășirea tonajului; CJA a cumpărat cântare mobile
Comentează 1

„Direcția Tehnică a Consiliului Județean, în colaborare cu Poliția Rutieră, a oprit camioanele de mare tonaj și a verificat greutatea lor. Au fost vizate în special tronsoanele de drum modernizate/reabilitate și cele care se află pe traseul balastierelor sau exploatărilor forestiere.

Astăzi au fost realizate verificări cu cântarul mobil, în zona de sud a județului. A fost acordată o singură sancțiune, care se adaugă celorlalte din această săptămână, pentru depășirea tonajului. Trebuie să se înțeleagă că drumurile județene au un alt regim decât drumurile naționale sau autostrada, o altă fundație și rezistență. Toți ne dorim să avem drumuri bune, deci trebuie respectate condițiile de trafic, nu e posibil ca unii să repare, alții să strice cu bună știință, doar-doar câștigă un bănuț în plus la transport. De asta am solicitat să facem verificări permanente și am cumpărat cântare mobile”, afirmă Cionca.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite