Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

New Univ Goldiş ICIM Arad, 4 antrenamente în 2 zile! Mâine joacă în Cetatea Băniei. „E un nou început de drum”

A venit momentul adevărului pentru New Univ Goldiş ICIM Arad. Mâine, de la ora 15, gruparea arădeană, plină de jucătoare tinere care abia acum încep să acumuleze experienţă, joacă la Craiova cu CSBT Alexandria.

New Univ Goldiş ICIM Arad, 4 antrenamente în 2 zile! Mâine joacă în Cetatea Băniei. „E un nou început de drum”
Comentează 0

10 jucătoare vor fi însoţite în Cetatea Băniei de antrenoarea Ildiko Prisăcariu, supervizate de profesorul Dan Moraru. Omul care rămâne lângă echipă, ca şi Marcel Urban de altfel, într-un nou moment greu. Inedit este faptul că Dan Moraru începe al 51-lea an consecutiv de activitate în prima ligă, deţinând 4 recorduri în baschetul românesc. Dar despre acest subiect, altădată.

Revenind la meciul de mâine, în perspectiva acestuia fetele antrenoarei Ildiko Prisăcariu au efectuat 4 antrenamente în 2 zile, pentru a putea debuta pozitiv în Liga Naţională. „E un nou început de drum. Până la urmă tot răul spre bine. Datorită faptului că această echipă a avut tot timpul obiective înalte era greu să promovezi tinere. Doar dacă vorbim despre excepţii deosebite. Asta pentru că în Arad la capitolul selecţie s-a stat rău la capitolul fizic şi somatic. Acum fetele tinere au şansa să vadă cum e să joci la nivel de Ligă Naţională, să-şi demonstreze aptitudinile şi să ne convingă, în cazul în care vom juca şi în sezonul viitor, ca să putem selecta dintre ele pentru lotul mare”, a spus consilierul tehnic Dan Moraru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite