Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nepăsarea se oglindește și în spațiile publice (FOTO)

Am zis că  la început  de  săptămână  în drumul  nostru la Arad, să nu evităm  intrarea prin piața din Gurahonț.

Cu ceva timp în urmă am  trecut prin  cele două piețe, la o sesizare  făcută de  comercianții care vin aici cu diferite produse, de la confecții la obiecte de uz casnic, de la cereale la vechituri și altele.

Nepăsarea se oglindește și în spațiile publice (FOTO)
Comentează 0

Nemulțumirea acestora era că toaleta din piața de  jos este un adevărat  focar de infecție.„Dumnezeu  știe  de când  nu s-a  mai făcut  curățenie”, ne-au spus oamenii.

Ce am văzut ne-a făcut să rămânem fără cuvinte. O mizerie de nedescris, iar cei care erau  în  măsură să rezolve problema nici nu s-au  sinchisit cu așa ceva.

Să vă spun care este  rezolvarea: închiderea  toaletei!!!

„Vai de noi cu administrație  cu tot”, ne-au spus niște cetățeni  veniți la  piață, având în vedere că în condițiile actuale, cei care au  nevoie de toaletă  sunt nevoiți să meargă în alte părți prin mărăcinișurile de lângă piață.

Concluzia  noastră  este  că localitatea aceasta de pe Crișul  Alb, merge, de o vreme, din rău  în mai  rău. Localnicii  spun că  este  timpul să  aleagă omul potrivit  pentru comună, care să  aibă  respect  față de  cetățeni, că ei sunt contribuabilii care plătesc taxe și impozite la bugetul local.  „Cei aleși  trebuie să fie responsabili pentru conditiile  pe care le  asigură și să nu vină cu povești  și  promisiuni  deșarte. Minciuna și  neadevărul  are picioare scurte, iar  cetățenii  sunt  sătui  de pupături și  imbrațișări în toată această perioadă. Vrem fapte, nu  vorbe sau minciuni”, ne-au spus oamenii.  

(P)

Voicu Sida

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite