Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ne scriu cititorii: furt de lemne și bărbat atacat cu... un lemn în pădurea satului Lazuri

Unul dintre cititorii site-ului nostru ne-a scris la redacție pentru a povesti despre un furt de lemne și o bătaie care ar fi avut loc, în urmă cu câteva ore, în pădurea satului Lazuri.

Ne scriu cititorii: furt de lemne și bărbat atacat cu... un lemn în pădurea satului Lazuri
Comentează 0

„Bună ziua! Vă scriu cu ceva ce i s-a întâmplat unui sătean și aș vrea să se tragă un semnal de alarmă. Astăzi, în jur de ora 12.30 - 13.00, în satul Lazuri din comuna Vârfurile, omul trebuia să meargă să verifice un lemn care urma să fie tăiat și voia să vadă un traseu prin care putea să îl ducă acasă, în condițiile în care în zonă sunt niște lucrări forestiere și drumul a fost îmbunătățit. În drumul său s-a întâlnit cu un bărbat cu o vârstă cuprinsă între 50-60 de ani, nu pot să știu sigur, care este vecinul său. Bărbatul l-a întrebat: «Ce faceți? Lucrați? Încărcați lemne?», fără nicio rea intenție, pur și simplu ca o discuție inocentă. Cel de-al doilea bărbat, care încarcă lemne ilegal pe o mașină, s-a simțit cu musca pe căciulă, (dar săteanul nu și-a dat seama că lucrul pe care îl face este ILEGAL), s-a enervat și a început să îl înjure și să țipe la el, ba chiar a luat un lemn și a vrut să îl lovească în cap, ceea ce este TENTATIVĂ DE OMOR. Omul s-a apărat cu mâna și nu a reușit să îl nimerească în cap, din fericire, dar s-a ales cu o rană la mână. Urmează să depună o plângere penală asupra sa și nu este singura plângere pe care o are bărbatul respectiv. Familiei îi este frică de ce ar putea să mai facă... ce urmează, să îl atace în propria casa? Va rog să trageți un semnal de alarmă deoarece acest comportament este pur și simplu neacceptabil”, ne scrie cititorul nostru.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, polițiștii din zonă au fost informați cu privire la incident, însă victima nu a fost încă la sediul postului să depună plângere.

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite