Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Naţional Sebiş continuă cu aceeaşi bancă tehnică. "Lucrăm deja la achiziții, în așa fel încât în ziua reunirii să avem tot lotul complet"

Naţional Sebiş continuă cu aceeaşi bancă tehnică.
Comentează 0

Naţional Sebiş este la al 3-lea sezon în care finalul aruncă trupa lui Cojocaru într-o stare de deziluzii totale. Locul 4 e prea puţin pentru o echipă care-şi propune mult mai mult. Chiar şi dacă sezonul a fost ratat, în urma unei întrevederi între preşedintele-antrenor Călin Cojocaru şi primarul Gheorghe Feieş, proiectul are continuitate.

„După discuția cu domnul primar, am și tras o concluzie clară, iar aceasta a fost că personal am comis destule greșeli. Mi le-am asumat, iar cea mai importantă ar fi numărul mare de transferuri dintre tur și retur. O echipă puternică se face în vară, din timp, nu pe parcurs. În plus, am renunțat prea ușor la unii jucători, care ne-ar fi ajutat mai mult decât cei sosiți în retur. La Sebiș avem un regim mai special, trebuie să fi puternic să reziști și ai nevoie de timp să te acomodezi. Am avut toate condițiile pentru a face performanță, suntem conștienți că am dezamăgit multă lume. Se întâmplă să pierzi meciuri, dar nu e totuna cum o faci, luptând până la ultima picătură de energie sau mimând fotbalul. Noi, practic, promovarea am pierdut-o în fața echipelor mai slab cotate, pe care le-am tratat de sus și am plătit. Nu le pot promite azi că în vara anului viitor vom promova, dar le promit că vom face o echipă ce se va bate pentru fiecare minge timp de 90 de minute. Lucrăm deja la achiziții, în așa fel încât în ziua reunirii să avem tot lotul complet. Sper ca Federația să demareze noul campionat la mijlocul lunii august, în așa fel încât să nu mai jucăm pe terenuri pline cu apă sau înghețate pe finalul anului”, a spus pentru sportarad.ro, Călin Cojocaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite