Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mult-așteptatul film al lui Lars von Trier, The House That Jack Built la Cinema ARTA

Mult-așteptatul film al lui Lars von Trier, The House That Jack Built la Cinema ARTA
Comentează 0

Vineri, 18 ianuarie, orele 20,00, ne delectăm la Cinema ARTA cu prima premieră a anului, mult-așteptatul film al lui Lars von Trier, The House That Jack Built!

Horror psihologic și operă de artă deloc entertaining, The House That Jack Built pendulează între expozeu intelectualist, sublim și cinic și ne prezintă traseul unui sofisticat criminal în serie, pentru care fiecare crimă este o adevărată operă de artă.
#nevedemlacinema #premiera

------
Sinopsis:
Odată cu primele crime pe care le-a comis în anii ’70 în America, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, Jack este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care aceasta le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge, căruia îi mărturisește că pentru el, fiecare crimă este o operă de artă în sine. Însă pe măsură ce intervenția poliției devine inevitabilă, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari, în încercarea sa de a crea o operă de artă supremă.

Regia: Lars von Trier
Cu: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman
Durată: 155 minute
IM18 - Interzis minorilor sub 18 ani

------
Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până vineri, între orele 10-17, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului.

Preț bilete:
- 12 lei preț întreg
- 5 lei preț redus pentru elevi, studenți și pensionari
- 20 lei preț special (rândul din mijloc)

 


Scrie un comentariu

trimite