Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mult așteptatul eveniment estival, Ghioroc Summer Fest, a început (FOTO)

În prima zi a lunii iulie, pe plaja de la Ghioroc a avut loc deschiderea oficială a festivalului.

Mult așteptatul eveniment estival, Ghioroc Summer Fest, a început (FOTO)
Comentează 0

De opt ani încoace, vară de vară, weekend de weekend pe plaja de la Ghioroc au loc adevărate distracții și zile de vară reușite. Un eveniment de o asemenea amploare și importanță nu putea fi organizat decât de cineva pe măsură, tocmai de aceea festivalul a fost organizat de Liga Studenților din cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad, cu o mare susținere din partea Primăriei Ghioroc și de asemenea, susținere și sponsorizare din partea Consiliului Județean Arad.

Pentru că veștile cu evenimente bune circulă peste tot, alături de studenții din Arad au fost și studenți din alte orașe, cum ar fi Craiova (Asociația Studenților a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor) și Oradea (Asociația Studenților de Ingineri din Oradea) care au contribuit la bunăstarea evenimentului.

Deschiderea a avut loc la orele prânzului și a fost un adevărat spectacol. Pe lângă aociațiile prezente au fost și alți voluntari, aranjându-se strategic în formația G.S.F având fumigene care au dat culoare plajei. Distracția a continuat cu băuturi delicioase oferite de cei de la Tucano, dar și cu muzică pe placul tuturor, mixată de Dj Ninho, Dj Sebu și de invitatul special: Dj Andi.

Studenții de la LSUAV au avut grijă ca această zi să fie de neuitat, iar pe lângă muzica bună, toți cei de pe plajă s-au putut distra la color fight și spuma party.
Fiindcă vara numai ce a început, sunteți așteptați în fiecare weekend la Ghioroc pentru o distracție pe cinste.  Așa cum ați fost obișnuiți, și în acest an are loc Noaptea Dj-ilor, pe data de 21 iulie unde sunteți așteptați în număr cât mai mare!

Weekend-ul sună a distracție, așa că vino și tu la Ghioroc Summer Fest!

”Suntem la cea de a VIII-a ediție e Ghioroc Summer Fest și urmează 10 weekenduri în care vom avea evenimente speciale pentru fiecare weekend (Spuma party, Color Fiht), o  să avem în permanență DJ invitați în aceste 10 săptămâni, iar în noaptea de 21 iulie vom avea evenimentul nostru principal, Noaptea DJ-ilor, unde o să avem și artiști din străinătate și pe urmă vom închide la 1 septembrie cu un foc de tabără și, sperăm, un nconert surpriză la noi pe plajă. pe 2 septembrie ne mutăm pe stadionul din Ghioroc, unde vom ține zilele comunei, și unde invităm pe toată lumea”, ne-a declarat primarul comunei Ghioroc,  Corneliu Popi-Morodan.

”După cum știți Consiliul Județean are de câțiva ani o strategie de dezvoltare a întregii podgorii, noi considerăm că aici este un potențial turistic foarte mare și, după ce am investit 15 milioane de euro de când sunt eu președinte al CJA. Găsind aici un primar foarte energic, cu om echipă în spatele său dornică să facă performanță, am pariat pe stațiunea Ghioroc și mă bucur că și Universitatea Aurel Vlaicu este alătuir de noi și dvs. cel mai important, publicul, pentru că impreună vă garantez că o să avem un mare succes. Mă bucur să văd că, de la an la an aici există un mare progres, văd de fiecare dată schimbare, poate ați văzut anul acesta aveți drumul de acces asfaltat, neam extins și cu parcarea, am investit și în cazare, avem câteva căsuțe care sunt aproape gata și sigur mai trebuie să investim și-n anii viitori și vă asigur că cel puțin doi ani, cât voi fi eu președinte, voi fi alături de această stațiune, de fapt este pariul meu. Dacă aș avea bani, mi-aș paria toată averea pe această stațiune, atât sun de sigur de dezvoltarea ei”, a punctat și președintele CJA , Iustin Cionca.

 


Brigitte Farcasiu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite