Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MR. PACO își deschide porțile!

Data de 29.02.2024 nu reprezintă o dată în care s-a inaugurat un local, un simplu restaurant. Această dată reprezintă intrarea pe piața a unui nou concept. MR PACO reprezintă o îmbinare maiestuoasă între ideea de restaurant și cea de fast-food, astfel încât oaspeții noștri să se simtă atât într-un spațiu select, dar totodată și în confortul ideii de familie.

MR. PACO își deschide porțile!
Comentează 0

Se pune accent pe gustul și savoarea preparatelor, confortul și ambiența caldă.

Localul nostru este conceput pentru adevarata pauză de masă.        



De ce ?

Uneori nu este suficient să te delectezi doar cu un preparat savuros într-un loc cu un ambient familiar lăsând clipe din viață să devină doar o masă a zilei. Fiecare clipă din viața unui om este în egală măsură esențială, iar detaliile sunt cele ce fac diferența. Mr Paco pune la dipoziție o perspectivă de a lua o pauză de la toată activitatea din jur pentru o perioadă în care doar trebuie să observi și să te bucuri de tot ceea ce este în jurul nostru. Geamurile mari conferă ideea de libertate și redau totodată imagini reale ale tutuor lucrurilor pe care unoeri suntem prea grăbiți sau agitați să le vedem.

MR. PACO, adevarata pauză de masă!



MR. PACO, vă pune la dispoziție o gamă variată de gusturi și produse, pe placul tuturor la adresa, B-dul Revoluției – nr, 35.

COMENZI ONLINE: 

www.mrpaco.ro

Decorul și regia evenimentului îi aparține, după cum cu siguranță ați ghicit, datorită stilului inconfundabil, creativei … Kan Events by Dan Andrada Candina!

Galerie foto (44)