Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Motto-ul PSD: "Falcă e de vină!!!"

Orice  a făcut sau va face sau nu va face, primarul Gheorghe Falcă, va fi criticat de către cei din partidul hoților, adică cei din PSD. Dacă acesta va face o alegere sau se va exprima  în legătură cu ceva, nu face nimic vom observa că se va ajunge în același punct. Asta pentru că nulităților din PSD Arad le este mult mai ușor să critice orice mișcare de-a lui.

Motto-ul PSD:
Comentează 1

Eu să fiu în locul primarului Falcă aș fi total dezinteresat de toate inepțiile rostite de acești impostori ajunși conjunctual în diferite funcții. Știm foarte bine că nu există cineva în lumea asta, care face ceva să nu fie criticat, la fel cum un film nu este pe placul tuturor. Nu cred că că merită să aloci timp și energie gândindu-te la ce cred alții despre tine și despre activitate ta.

De-a lungul celor 13 ani de administrație, primarul Falcă și-a însușit o grămadă de critici, de la tot felul de oameni a căror mediocritate și incultură poate fi observată la tot pasul. Dar hai să vedem cât de verde e iarba în curtea lor.

Aceste lichele ajunse în Parlament, în Consiliul Județean sau în cel Local își permit să arunce cu piatra? Ce au făcut acești parveniți pentru orașul nostru? Nimic! Ce a făcut pentru Arad acest senator Mihai Fifor, ales de unii arădeni, acest oltean care are destule pete pe CV de când era un simplu directoraș de muzeu. Deputatul Dorel Căprar, un om a cărui cultură ar încăpea pe un bilet de tramvai, un om care a dus la faliment câteva firme, un lingău a penalului Dragnea, care a vândut orice și pe oricine, doar să apuce un pic de cărniță rămasă pe ciolan. Deputatul Adrian Todor, cine a auzit de acest personaj în orașul nostru? Ce a făcut concret pentru Arad? Îmi permit să răspund tot eu, NIMIC! Continuăm, deputatul Florin Tripa această veșnică trompetă a PSD-ului, un biet brigadier silvic, care în afară de a da din clanță în Consiliul Județean nu are niciun merit. Dar uite că a ajuns să facă și el parte din gașca de hoți care conduc România, cel mai josnic guvern pe care l-a avut România de-a lungul timpului.

Nimeni nu spune că primarul Falcă a făcut numai lucruri bune, să fiu bine înțeles, dar dacă privim în urmă, totuși, a lăsat ceva. Dar dacă stăm strâmb și judecăm drept, ce au lăsat în urmă cei enumerați mai sus? NIMIC! Doar o gargasră ieftină. Iar dacă privim în viitor, cu siguranță vor face ceva pentru Arad, vor fura banii arădenilor pentru șleahta de hoți a lui Dragnea, că doar asta e modalitatea de a te menține acolo sus aplicată de parlamentarii arădeni.


Scrie un comentariu

trimite