Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Motorola Moto Edge 30 Pro va fi lansat în această lună

Motorola Moto Edge 30 Pro va fi lansat în această lună
Comentează 0

Despre smartphone-ul Motorola Moto Edge 30 Pro au fost multe informații în ultima vreme. Am aflat multe dintre specificațiile și caracteristicile sale, nu mai este niciun mister despre hardware-ul său, dar încă nu știm chiar totul. Acum avem mai multe informații despre data lansării sale.

Deși încă nu există o dată specifică de lansare disponibilă pentru Moto Edge 30 Pro, AndroidHeadlines îl citează pe tipsterul Mukul Sharma care susține că flagship-ul Motorola va fi lansat în această lună. Mukul Sharma a mai dezvăluit că telefonul va ajunge pe mai multe piețe globale concomitent. Conform informațiilor recente, smartphone-ul s-ar putea lansa sub un alt nume în unele țări cum ar fi India. Moto Edge 30 Pro este deja disponibil în China sub numele de Moto X30, așa că nu ar fi surprinzător dacă are un alt nume la nivel global.

Motorola Moto Edge 30 Pro va avea un ecran OLED cu diagonala de 6,7 inch (17, 02 centimetri). Este aceeași diagonală a ecranului aflată pe Samsung Galaxy A72. Ecranul FUL HD+ va avea o rată de împrospătare de 144Hz și un scaner de amprente in-display. Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 va fi la bord însoțit de 8 / 12GB de memorie RAM și 128 / 256GB capacitate de stocare.

Edge 30 Pro are, de asemenea, trei camere foto spate cu una principală de 50 megapixeli, una ultra-wide de 5MP și una de adâncime de 2MP. Există o cameră frontală impresionantă de 60MP pentru selfie și apeluri video. Alte caracteristici includ Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E, 5G etc. Viitorul Edge 30 Pro ar putea fi un dispozitiv crucial pentru compania deținută de Lenovo, dar nu știm dacă va putea va concura cu viitorul trio-ul Samsung de smartphone-uri emblematice Galaxy S22.

În cele din urmă, Motorola Edge 30 Pro ar trebui să ofere o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă cu fir de 68 W. Sistemul de operare Android 12 ar trebui să ruleze în mod implicit, deși versiunile globale ar putea prezenta o versiune Android stoc, spre deosebire de chinezul Moto X30 amintit mai sus.

Februarie se arată a fi o lună interesantă pentru pasionații de smartphone-uri, odată cu sosirea noului flagship al Motorola și a trio-ului de flagship-uri Samsung Galaxy S22. Sperăm să întâlnim câteva anunțuri surpriză în februarie, în special cu MWC 2022 Barcelona care se apropie.

 

 


Scrie un comentariu

trimite