Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Motivarea instanţei care a condamnat-o pe arădeanca Ana Morodan: „Doar hazardul a făcut ca inculpata să nu fie implicată în şi mai multe accidente”

După cum vă informam, aşa-zisa vedetă Ana Morodan, a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare. Conform jurnaliştilor de la ziare.com, în motivarea instanţei se arată că „Doar hazardul a făcut ca inculpata să nu fie implicată în şi mai multe accidente, aceasta comportându-se incoerent şi în mod cert nefiind aptă să conducă un autovehicul”.

Motivarea instanţei care a condamnat-o pe arădeanca Ana Morodan: „Doar hazardul a făcut ca inculpata să nu fie implicată în şi mai multe accidente”
Comentează 0
  • „Chiar dacă în fapt nu s-au produs alt fel de prejudicii decât materiale şi chiar dacă inculpata avea prescripţie medicală pentru medicamentele ingerate şi luând în considerare inclusiv lipsa antecedentelor sale, aceste aspecte nu pot conduce la o diminuare a gravităţii infracţiunii sau a periculozităţii inculpatei la momentul săvârşirii infracţiunii.
  • O astfel de circumstanţă ar fi putut fi avută în vedere dacă inculpata s-ar fi conformat indicaţiilor organului de poliţie şi ar fi fost de acord cu prelevarea probelor biologice de la primul moment al opririi în trafic şi nu ar fi mai condus ulterior pe drumurile publice, punând din nou în pericol imediat ceilalţi participanţi la trafic.
  • Or, nu doar că nu a fost de acord cu prelevarea acestor probe, fiindu-i atrasă atenţia că i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea prev. de art. 337 C.pen. şi că nu mai are dreptul de a conduce din acel moment, ci inculpata a fost prinsă conducând din nou, la doar câteva ore mai târziu, denotând o vădită stare de inconştienţă.
  • Analizând împrejurările obiective şi subiective ale faptelor, instanţa reţine că acestea prezintă un grad sporit de pericol social, inculpata manifestând nepăsare faţă de siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, dar şi faţă de relaţiile sociale din domeniul înfăptuirii justiţiei”se arată, printre altele, în motivarea instanţei.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: national.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite