Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mort în accident cu Toyota contra VW pe drumul spre Curtici

Mort în accident cu Toyota contra VW pe drumul spre Curtici
Comentează 0

În dimineața zilei de sâmbătă, 12 ianuarie, în jurul orei 11,oo, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care circula cu un autoturism Toyota în direcția Curtici, la aproximativ 500 de metri de la sensul giratoriu de pe Drumul Națiopnal 79, în condițiile unui polei întins pe toată suprafața șoselei, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un VW, ce venea din direcția opusă.

În urma impactului șoferul din Toyota a murit pe loc. Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad a intervenit imediat și la fel și echipajul SMURD,  însă pentru șofer nu s-a mai putut face nimic.

”În urma accidentului au rezultat și trei vixctime din VW: una de sex masculin cu traumatism cranio-facial, una de sex masculin cu traumatism toracic si un copil”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Vasile de Zărand

P.S. Din păcate, persoana care a decedat astăzi în accidentul de pe drumul spre Curtici a fost Johann Henger, membru important al  DRW Arad (Asociația Economică Germano-Română) si responsabilul  pentru filiala DRW din Santana! Dumnezeu să-l odihnească!

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite