Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi morți în accident cu autoturism contra tractor (FOTO) / UPDATE: A doua persoană încarcerată a decedat ulterior

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident ce s-a produs pe DJ709B, la ieșire din Grăniceri spre Șiclău. Accidentul s-a produs între un autoturism și un tractor, rezultând două victime încarcerate. Au intervenit o autospecială a pompierilor Gărzii nr. 2 Chișineu-Criș, o ambulanță SMURD de tip B, cu 6 subofițeri, și o ambulanță SMURD TIM de la Arad cu 2 subofițeri. DJ 709B este blocat în aceste momente. 

Doi morți în accident cu autoturism contra tractor (FOTO) / UPDATE: A doua persoană încarcerată a decedat ulterior
Comentează 2

Update 1 A doua persoană încarcerată a decedat ulterior

Din nefericire, și cea de-a doua victimă, un bărbat, a decedat.  Ambele victime se aflau în autoturismul marca Opel. 

Accidentul a avut loc în intersecția principală din localitatea Șiclău. Potrivit IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 12,00, un tânăr de 17 ani, din Șiclău (comuna Grăniceri), în timp ce conducea un tractor pe DJ709/B, dinspre Șiclău spre Grăniceri, în timpul efectuării unui viraj la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau un tânăr de 23 de ani și o femeie de 75 de ani.

În urma impactului, persoanele din autoturism au decedat.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Cele două victime au fost descarcerate. O femeie a fost extrasă din autoturism și i-au fost efectuate manevre de resuscitare și un bărbat a fost preluat de echipajul medical prezent la accident. 

 

 

Galerie foto (14)


Scrie un comentariu

trimite