Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moment de reculegere pentru polițistul local care a murit după ce a fost agresat în timpul unei misiuni

Un moment de reculegere a fost ținut azi la Arad, în semn de respect față de cel ce a fost Condoruș Savaste. 

Moment de reculegere pentru polițistul local care a murit după ce a fost agresat în timpul unei misiuni
Comentează 0

La Arad, în centrul orașului și în fața sediului poliției locale, echipajele DGPL au ținut un minut de reculegere în memoria colegului de la Poliția Locală Pitești care și-a pierdut viața deoarece a ales să-și facă datoria. La 55 de ani și cu un sfert de oră înainte de i se încheia schimbul de lucru, polițistul local Condoruș Savaste a decis să intervină în ceea ce ar fi trebuit să fie o speță simplă de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Azi, a avut loc slujba de înmormântare a lui Condoruș Savaste, polițistul local din Pitești care a murit după ce a fost atacat, în timpul serviciului, de un tânăr recalcitrant. El a decedat la doar 55 de ani, după două săptămâni de comă, timp în care medicii, toți colegii și apropiații au sperat că va reuși să treacă de traumă.

Agentul a fost victima unei agresiuni grave, în seara zilei de 4 noiembrie, în stația de la Colegiul Brătianu. El i-a atras atenția unui tânăr de 19 ani, din Moșoaia, că nu are voie să bea pe stradă și că deranjează călătorii care așteptau în stație. Deranjat, individul l-a lovit cu pumnul în față pe polițist, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt. În urma loviturii, a ajuns la spital pe secția ATI, intubat. Din nefericire, după două săptămâni de comă, a murit pe patul de spital.


Scrie un comentariu

trimite