Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Modernizarea drumului județean Mâsca-Măderat-Agrișu Mare-Arăneag

Modernizarea drumului județean Mâsca-Măderat-Agrișu Mare-Arăneag
Comentează 1

Drumul județean Mâsca-Măderat-Agrișu Mare-Arăneag este modernizat de către Consiliul Județean Arad, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. în urma ședinței de astăzi a Consiliului Județean, administrația județeană a preluat de la comuna Târnova o suprafață de teren, necesară realizării unei lucrări de calitate, care să respecte caracteristicile unui drum județean.  Parcela preluată se află pe raza localității Agrișu Mare.

„Tronsonul Mâsca-Măderat-Agrișu Mare-Arăneag este unul dintre drumurile județene aflate în lucru. Acest drum nu doar că deservește locuitorii din zonă, ci reprezintă și o deschidere pentru Căsoaia, pentru tabăra de elevi și pentru parcul de sculptură, unde, de asemenea, vom avea investiții serioase. Deocamdată acest drum este șantier, amplasamentul este predat constructorului, iar lucrarea este în grafic”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tronsonul Mâsca-Măderat-Agrișu Mare-Arăneag măsoară 11,5 kilometri, iar valoarea lucrării este de 36 de milioane de lei. Durata execuției este de 22 de luni de la începerea lucrărilor, care au fost demarate, conform Ordinului de începere a lucrărilor, la 9 ianuarie 2023.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite