Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Modernizarea bulevardului Decebal, în desfăşurare

Primăria municipiului Arad anunţă că pe bulevardul Decebal au început lucrările de amenjare a spaţiului verde.

Modernizarea bulevardului Decebal, în desfăşurare
Comentează 0

Începând de săptămâna aceasta a fost demarată operaţiunea de relocare a arborilor care sunt plantaţi acum pe această arteră din municipiu. Vorbim despre un număr de 67 salcâmi care urmează să fie replantaţi pe legătura rutieră Micălaca- Aradul Nou.

Graficul de lucrări “Refacere aliniament Bvd. Decebal” include: efectuarea gropilor pentru relocarea arborilor de-a lungul legăturii rutiere Micălaca- Aradul Nou,  relocarea salcâmilor de pe Bvd. Decebal şi în paralel plantarea arborii ornamentali cu flori de talia a II-a, Catalpa Bignonioides. Primăria municipiului Arad a optat pentru acest tip de arbore întrucât prezintă avantajul că este uşor de întreţinut, iar la maturitate nu va constitui un pericol în caz de fenomene extreme.

În următoarele două săptămâni vor fi programate lucrări similare repetitive, având în vedere faptul că se vor reloca numai câte 5 arbori o dată.

După acest model, Primăria Arad intenţionează să reamenajeze şi alte spaţii verzi din municipiu, în special cele adiacente principalelor artere rutiere din oraş.  

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite