Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Modele de uși din lemn pentru exterior: confort termic și estetică vintage

Iarna este aici. Ne pregătim intens pentru a izola din punct de vedere termic locuințele noastre. În momentul în care explorăm opțiunile de pe piață, dorim să facem alegeri care să ne îndeplinească atât nevoile economice, cât și cele estetice.

Modele de uși din lemn pentru exterior: confort termic și estetică vintage
Comentează 0

Pe lângă ferestrele din material izolant, ai putea instala o usa lemn exterior. O mare parte din frigul iernii se infiltrează și prin usa de la intrare, pentru că de cele mai multe ori ne axăm pe ferestre și izolarea pereților, dar omitem faptul că usa de la intrare joacă și ea un rol important în izolarea locuinței.

Mai mult decât atât, subestimăm lucrările din lemn stratificat. Suntem în era în care termopanul și metalul primează, iar lemnul este considerat de foarte mulți un material slab, care nu face față condițiilor extreme.

În acest articol, echipa Tende va vorbi despre avantajele lemnului și cum poate o usa de exterior din lemn stratificat să îți aducă beneficii atât pe plan economic, cât și pe plan estetic și să satisfacă în același timp și nevoia de bază de a izola termic casa.

Produse din lemn pentru exterior - avantaje pe plan economic

Fiind folosit de sute de ani, lemnul este un material foarte bun, care ajută constructorii să bifeze diverse nevoi pe lista lor de țeluri. Fie că vorbim de lemn de stejar, brad sau pin, produsele executate din lemn sunt excelente pentru a satisface nevoi economice ale clientului.

De ce spunem acest lucru? Lemnul este un material de mare importanță economică. Se găsește în întreaga lume și poate fi gestionat în mod durabil ca o resursă regenerabilă, spre deosebire de cărbune, minereuri, petrol sau chiar fier care sunt epuizate treptat.

Mai mult decât atât, acesta este rezistent în timp. O intrare din lemn nu necesită îngrijiri meticuloase, Durabilitatea este principala caracteristică a modelelor de usi de exterior din lemn masiv de la Tende. O astfel de lucrare poate rămâne intactă chiar și pe o durată de câțiva ani buni, deci nu va trebui să te îngrijoreze schimbarea ușii pentru o perioada îndelungată de timp., mai ales dat fiind faptul că se repară ușor.

Modele de usi din lemn stratificat pentru exterior - izolare termică cu brio

Un alt aspect foarte important când vine vorba de ușile de exterior din lemn stratificat, este faptul că fiind realizate dintr-un material rigid și totodată elastic, oferă confort termic la standarde înalte. Usa exterioara a locuinței tale poate deveni un aliat la fel de important împotriva frigului.

Este bine cunoscut faptul că acest material natural are cea mai mare capacitate de depozitare termică, tocmai de aceea te poți bucura de un interior călduros și confortabil dacă alegi să îți instalezi o usa de intrare pe baza de lemn triplu stratificat.

Estetica vintage redată de ușile din exterior din lemn stratificat

Lemnul stratificat nu doar că este economic și eficient, dar este și estetic. Un sistem de închidere din lemn reprezintă o variantă versatilă de decorare a locuinței, care se vede bine atât pe interior, cât și pe exterior. Lemnul redă o atmosferă elegantă și vintage și poate fi combinat cu un mini geam de sticla pentru a permite pătrunderea luminii naturale și prin intermediul usii.

Tende.ro - modele de usi din lemn pentru exterior la preturi avantajoase

Cauți calitate în raport cu prețul? Tende.ro are soluția pentru tine. Pe site poți arunca un ochi asupra modelelor de usi din lemn stratificat, pentru că avem diferite culori din care poti alege, în funcție de elementele de decor exterioare ale locuinței tale.

Tende este expert în tâmplărie, având în spate mai bine de 15 ani de prelucrare a materialelor din lemn și aluminiu și asigură că usile din lemn sunt o investiție foarte bună. De asemenea, este important de menționat faptul că realizăm lucrări de usi de exterior la comanda. Avem și un pret special pentru usile de intrare rezistente pe care le fabricăm și efectuăm livrare în toată țara.

Comanda acum un model de uși de exterior din lemn de pe Tende.ro și bucură-te de frumusetea materialului excentric și de eficiența oferită de textura.


Scrie un comentariu

trimite