Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobila de bucătărie modernă – caracteristici

Mobila de bucătărie modernă – caracteristici
Comentează 0

Bucătăria a devenit prea aglomerată? Spațiile de depozitare nu mai fac față numeroaselor obiecte de veselă și produse de gătit, iar vechile pete de pe blat și de pe fațetele corpurilor de mobilier dau un aspect neîngrijit acestui spațiu?

Chiar dacă ți-ai propus să faci o curățenie lună, adevărul este că acele pete nu vor mai ieși niciodată, iar organizarea spațiilor de depozitare și a celor de gătit trebuie regândită. Nu mai vorbim de design-ul depășit al mobilierului! Ceea ce încercăm să îți spunem este că ai nevoie de mobilă de bucătărie modernă, nouă, compusă din corpuri și electrocasnice actuale.

Alegerea unui mobilier modern nu este însă suficientă! Pentru ca spațiul bucătăriei să capete aspectul modern mult dorit, sunt necesare modificări la nivelul întregii încăperi: zugrăvirea pereților, adăugarea unor elemente decorative în ton cu noua amenajare, schimbarea perdelelor, a ușilor poate etc.

Ce înseamnă însă un mobilier modern și care sunt caracteristicile acestuia? Răspundem la aceste întrebări în continuare.

Mobila de bucătărie modernă – caracteristici

Discutăm în cele ce urmează despre caracteristicile mobilei de bucătărie moderne și, de asemenea, facem câteva recomandări în ceea ce privește alegerea acesteia:

  • Mobila de bucătărie modernă este cel mai adesea realizată pe comandă. De ce? Deoarece o astfel de soluție îți dă posibilitatea să-ți personalizezi mobilierul după cum dorești: poate că vrei un finisaj mai deosebit sau poate că visezi la o culoare/combinație de culori cu totul specială, care să se armonizeze cu vopseaua pereților. În plus, designerii și specialiștii în amenajări interioare te pot ajuta cu idei și sfaturi noi, în completarea viziunii tale.
  • Configurația fiecărei bucătării este diferită, ceea ce justifică și mai mult opțiunea pentru realizarea mobilei pe comandă. Un mobilier executat la comandă se va integra perfect în spațiul disponibil și, totodată, îți va permite să organizezi mai eficient spațiul și să profiți la maximum de fiecare colțișor.
  • Recunoaștem modelele de bucătării moderne și după design-ul specific. Astfel, mânerele încastrate, aspectul mat al fațetelor, sistemul de glisare cu amortizare la deschidere și la închidere, dotarea cu lumini led și predilecția pentru blaturi lucioase și culori închise sunt caracteristici definitorii ale stilului modern.
  • Când vorbim despre mobilier de bucătărie, nu putem să trecem cu vederea electrocasnicele. O prezență obligatorie în spațiile moderne de gătit și de luat masa sunt aparatele și electrocasnicele de ultimă generație, încorporabile, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Pentru a completa perfect mobilierul, acestea trebuie să aibă un design modern, minimalist, și să fie dotate cu funcții suplimentare și cu sisteme inteligente de iluminare, menite să ușureze munca în bucătărie.

KUXA studio aduce modernismul la tine în bucătărie cu ajutorul mobilierului pe comandă

KUXA studio dispune în portofoliul său de cele mai deosebite modele de mobilă pentru o bucătărie modernă, de o calitate ireproșabilă, mult peste media pieței.

Ceea ce face ca soluțiile acestui brand să fie unice sunt diversitatea impresionantă a produselor, posibilitatea de personalizare a mobilierului și, nu în ultimul rând, rezistența imbatabilă a corpurilor de mobilier, ca urmare a faptului că sunt complet asamblate în fabrică.

Vizitând showroom-ul KUXA studio pentru a cere mai multe detalii legate de aceste soluții și pentru a discuta cu specialiștii companiei despre proiectul tău, vei obține cele mai pertinente sfaturi legate de modul de amenajare a spațiului, de combinare a texturilor, a culorilor și de integrare a electrocasnicelor.

Așadar, accesează site-ul kuxa.ro, descoperă varietatea de modele de mobilier și electrocasnice pentru o bucătărie modernă și programează-ți o întâlnire în unul dintre cele trei showroom-uri!


Scrie un comentariu

trimite