Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miting PSD. Membrii de partid au plecat spre Bucureşti. Tren special din Iaşi, plin cu simpatizanţi

Delegaţii PSD au plecat deja spre Bucureşti, pentru a ajunge la timp la marele miting. Astfel, mai mulţi dascăli din Maramureş au şi postat vineri seară, pe Facebook ,fotografii de la îmbarcarea în autocare. În schimb, cei din Iaşi au plecat spre Capitală abia astăzi, la ora 10.00.Un tren special plin de simpatizanti PSD pleacă din Gara Iasi. Nu au emoţii şi nu se grăbesc organizaţiile din sudul Capitalei, întrucât drumul până în Bucureşti este de 2-3 ore, maximum.

Miting PSD. Membrii de partid au plecat spre Bucureşti. Tren special din Iaşi, plin cu simpatizanţi
Comentează 0

Din Iaşi, oamenii pleacă atât cu autocarele, cât şi cu trenul. Mai mult, există un tren care pleacă spre Capitală doar cu delegaţi de la miting. Aşa cum se observă şi din această imagine, oamenii au steguleţe tricolore în mâini.

 În Maramureş, oamenii au şi postat pe Facebook imagini inainte de a urca în autocare: 

"Pornim sa militam pentru libertatea prosperității fără cătușe și zăbrele , spre libertatea manifestării educației și spiritului civic spre demnitatea individului- mândru de a fi roman!", a scris Rodica Monica Covaci, pe Facebook.

Cum era de aşteptat, dascălul a primit foarte multe comentarii critice pe Facebook.

"Sper sa dati dovada de demnitate si sa militati pentru dreptate, sa ne faceti mandri de dumneavostra....
As vrea sa cred ca nu veti decadea in asemenea hal si ca nu va veti vinde integritatea si viitorul copiilor pentru trei leuti..." se arată în unul dintre comentarii.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite