Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mircea Purcaru “nu mai doarme bine noaptea”. Vezi de ce

Mircea Purcaru “nu mai doarme bine noaptea”. Vezi de ce
Comentează 0

Copreşedintele Partidului Alianţa Liberalilor şi  Democraţilor Arad (ALDE), Mircea Purcaru, constată că foştii PDL-işti, confruntaţi cu avalanşa de nemulţumiri ale cetăţenilor, încep să dea vina unii pe alţii, fiecare încercând să-şi salveze imaginea în ochii alegătorilor.

„Deoarece au observat că nimeni nu-i mai crede atunci când acuză opoziţia şi Guvernul pentru nerealizările lor, foştii PDL-işti au început să se sfâşie între ei, fiecare încercând să-şi salveze pielea, în perspectiva alegerilor locale de anul viitor. Se vede acum cu claritate că noi nu am greşit cu nimic atunci când am tot repetat că în Arad PDL-iştii taie şi spânzură, furând cu neruşinare din banii publici, plătindu-şi firmele de casă cu sume exorbitante, pentru lucrări executate de mântuială. Nimeni nu voia să ne asculte atunci când spuneam că la Compania de Apă sunt angajaţi, ca să lucreze prost sau deloc, pentru salarii consistente, doar membrii PDL şi rude ale lor, că această companie nu avea nici cea mai mică reacţie la matrapazlâcurile primarului, ba chiar le ascundea. Aşa a fost cazul lucrărilor de mântuială la pasajul de la Micalaca, inundat la fiecare ploaie. Ani la rând Compania de Apă a tot „scăldat-o”, însă acum, când a început războiul intern pentru supravieţuire, şefii Companiei recunosc că vina aparţine în întregime Primăriei, respectiv, primarului Gheorghe Falcă. Aceasta, doar după ce Falcă, în stilul său cunoscut, a încercat să-i îmbrobodească pe arădeni, aruncând pisica moartă în curtea Companiei de Apă, în speranţa că şefii de acolo, ca şi până acum, vor încasa furia populaţiei fără să crâcnească. Iată că nu s-a mai întâmplat aşa”, susţine Mircea Purcaru.

Dar, mai spune Purcaru, nu este singurul exemplu de răfuială înternă în PNL, multe altele acutizându-se pe zi ce trece. „Dându-şi seama cât de multe reacţii negative a adunat pentru că l-a susţinut până în pânzele albe pe Alin Văcean la conducerea Filarmonicii, Falcă încearcă să se descotorească de el, făcându-l în toate felurile. Chiar dacă, cred eu, ruptura este doar de faţadă, Falcă nu mai poate să mintă oamenii nici în această privinţă, pretinzând că el nu l-a susţinut pe Văcean, dar nu a putut să scape de el. Părerea mea este că, indiferent dacă aceasta este reală sau de ochii lumii, Văcean are mai multe „partituri” gata pregătite”, concluzionează Purcaru.

În replică, liberalii, prin vocea lui Andrei Fuliaş -  co-președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), spune că  Mircea Purcaru nu mai poate dormi liniștit de grija a ceea ce se întâmplă în PNL Arad, sau de ceea ce își închipuie acesta că se întâmplă în PNL.

                „Observăm cum, de câteva luni de zile, domnul Purcaru nu mai poate de grija PNL. Probabil că nici nu mai doarme bine nopțile din cauza a ceea ce se întâmplă în PNL, sau mai bine zis în mintea acestuia. Deși este co-președintele unui partid, «partid-breloc» ce-i drept, acesta nu se arată deloc preocupat de ceea ce se întâmplă în «ograda» lui, ci de ce își închipuie el că se întâmplă în «ograda» altora. Luni de zile s-a luptat pentru funcția de director al ANIF Arad, iar când a ajuns acolo, când s-a văzut în fotoliul cald de directoraș, a uitat că are și atribuții, nu doar beneficii. Poate că arădenii ar fi mai interesați să afle care sunt «realizările» domnului Purcaru de când ocupă funcția de director al ANIF Arad, decât de ceea ce crede el că se întâmplă în PNL. Dacă nu are realizări ca director, poate ne spune vreo realizare pe care a avut-o ca și consilier județean, vreun proiect, vreun amendament, ceva. E foarte simplu: nu are niciun fel de realizare în folosul cetățenilor! Doar vorbărie… Dar, dacă vrea să mă contrazică, îl rog să o facă public, cu dovezi în favoarea dânsului. Poate le spune cetățenilor, atât celor care l-au votat, cât și celor care nu au făcut-o, ce a făcut el și Guvernul lui pentru arădeni. Cred că oamenii sunt sătui până peste cap de astfel de oameni, care doar vorbesc și nu fac nimic, care doar promit și nu se realizează nimic. E «plin podul» de astfel de oameni”, a declarat co-președintele TNL Arad, Andrei Fuliaș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite