Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Turismului, la standul Aradului: „Ce bine că promovați la București destinațiile locale!” (FOTO)

„Ce bine că promovați la București destinațiile locale, arădene, stațiunile de interes local și obiectivele cu potențial!” – acesta a fost mesajul ministrului Turismului, Constantin Daniel Cadariu, la standul Consiliului Județean Arad, la Târgul Național de Turism.

Ministrul Cadariu a gustat pita de Pecica, salamul de mangaliță de pe Valea Mureșului, dar a declinat țuica de coarne din zona bănățeană a județului Arad, fiind la mijlocul zilei de lucru.

Ministrul Turismului, la standul Aradului: „Ce bine că promovați la București destinațiile locale!” (FOTO)
Comentează 0

Dr. Andrei Ando, director executiv al Consiliului Județean Arad, însoțit de primarul Săvârșinului, Ioan Vodicean, a făcut un cadou... culinar delegației Republicii Moldova, din care face parte și Raionul Ungheni, înfrățit cu Aradul. „Suntem prezenți la Târgul Național de Turism să promovăm Aradul, dar în același timp să creăm și legături cu partenerii noștri naționali și străini, să le prezentăm județul nostru ca pe un loc atractiv, interesant, cu multe obiective frumoase și cu oameni primitori, de bună credință”, a declarat Andrei Ando.

La Târgul Național de Turism, care se desfășoară în aceste zile la Romexpo, Consiliul Județean Arad promovează municipiul Arad – ca destinație pentru turismul istoric, Podgoria Miniș-Măderat – pentru turismul gastronomic, și comuna regală Săvârșin, una dintre cele mai recente atracții turistice din vestul României.

La standul Aradului au fost astăzi prezenți, printre alții, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Glad Varga, vicepreședintele Comisiei de Antreprenoriat și Turism din Camera Deputaților, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, Ion Tucă, directorul Casei Regale a României, dar și invitați din Republica Moldova.

În prima zi a Târgului Național de Turism, dubașii de la Săvârșin au încântat asistența cu un program inspirat de tradițiile de pe Valea Mureșului. Ei au făcut și o paradă a costumelor populare prin târg, fiind o atracție pentru fotografi, cameramani și vizitatori.

Vineri, standului arădean i se alătură și o delegație din Podgoria Miniș-Măderat, din comuna Ghioroc.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite