Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Sănătăţii: Se vrea amputarea legii care interzice fumatul în spaţiile publice închise

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a tras un semnal de alarmă că, în Parlament, se urmăreşte modificarea legii care interzice fumatul în spaţiile publice închise. Voiculescu a scris, pe Facebook, că parlamentarii din Comisia de Sănătate, condusă de" distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea", au propus modificări care nu înseamnă altceva decât "o schilodire" a legii antifumat.

Ministrul Sănătăţii: Se vrea amputarea legii care interzice fumatul în spaţiile publice închise
Comentează 1

"La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treabă. Miercuri, în Comisia pentru Drepturile Omului, se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise. Pentru reamintire, Comisia de Sănătate din din Senat (!!!), condusă şi atunci şi acum de distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) - parte dintre domniile lor chiar distinşi membri ai breslei medicale - au propus modificări care nu înseamnă altceva decât o schilodire a legii antifumat", a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Ministrul atrage atenţia că Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii, astfel încât fumatul ar fi posibil în orice spaţiu închs. Camera Deputaţilor este camera decizională.

Vlad Voiculescu a mai precizat că legea antifumat "trebuie apărată de întraga societate, împotriva intereselor industriei tutunului şi împotriva intereselor unor anumiţi membri ai Parlamentului".

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite