Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministerul Fondurilor Europene lansează un nou site

Ministerul Fondurilor Europene a lansat la începutul lunii septembrie noul site www.fonduri-ue.ro (www.fonduri-ue.gov.ro),  care pune accent pe sprijinirea beneficiarilor și a potențialilor beneficiari în accesarea fondurilor și în implementarea proiectelor finanțate în perioada de programare 2014-2020.

Ministerul Fondurilor Europene lansează un nou site
Comentează 0

O noutate oferită de noua interfață este legată de crearea, prin intermediul site-ului, a unui sistem electronic eficient de gestionare a mesajelor, întrebărilor și alertelor de nereguli de la public, care pot fi urmărite și rezolvate mai ușor. După completarea formularului de feed-back - „Observații beneficiar” de pe prima pagina sau din secțiunile specifice programelor operaționale, selectându-se opțiunile relevante, solicitările ajung imediat la direcția cu atribuții în rezolvarea lor iar mesajele vor avea trasabilitate totala (incluzând păstrarea pe server a unei copii pentru verificări ulterioare), pentru ca niciuna dintre întrebări să nu rămână fără răspuns.

Informațiile referitoare la programele operaționale sunt structurate și centralizate în cadrul secțiunii „Programe operaționale”, asigurând accesul publicului la toate documentele relevante pentru un anumit tip de proiect, inclusiv la anunțurile lansate de autoritățile de management și la calendarele orientative ale lansărilor pentru programele gestionate de acestea.

În contextul prevederilor noilor regulamente europene, acesta este site-ul oficial care va oferi, printre altele, informații despre oportunitățile de finanțare din toate programele operaționale 2014-2020 și va prezenta lista informațiilor referitoare la proiectele susținute prin fonduri europene, actualizate în timp real din sistemul informatic centralizat de monitorizare a proiectelor (SMIS).

Site-ul care a gestionat cadrul financiar 2007-2013 va rămâne accesibil publicului într-o secțiune a noului site. Paginile aferente programelor operaționale 2007-2013 gestionate de MFE vor fi în continuare disponibile, fiind actualizate până la închiderea acestor programe.

Sursa: fonduri-ue.ro

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide