Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mini Amifran  la “Festival de theatre jeune francophone- Piano di Sorrento”

Mini Amifran  la “Festival de theatre jeune francophone- Piano di Sorrento”
Comentează 0

În fiecare februarie, micul sat Piano di Sorrento din golful Napoli ( Italia) devine o zonă în care tinerii din mai multe țări europene se întâlnesc cu teatrul. Trupa Mini Amifran participă de câțiva ani la acest festival în săptămâna dedicată copiilor de gimnaziu.

‘’Festival de theatre jeune francophone- Piano di Sorrento, Italie” nu este un festival oarecare. Este o întâlnire cu prietenii, o sărbătoare a teatrului.  Mereu a fost o plăcere să participăm pentru că am cunoscut oameni din diferite părți ale Europei, oameni frumoși și am vizitat locuri la care alții poate nici nu visează. Ne-am plimbat printre ruinele din Pompei , am admirat "drumul zeilor" cum e supranumită Coasta Amalfi.

Am participat la diferite jocuri, ateliere, seri dansante... nu am avut timp de pierdut.

Jocuri, vizite, oameni noi, distracție... dar noi am avut un scop. Am jucat piesa de teatru “Musée haut, Musée bas” de Jean Michel Ribes , coordonați de doamna profesor Pavel Gabriela, și am fost aplaudați și premiați cu un premiu special pentru regie. Când suntem pe scena încercam să dăm tot ce avem mai bun, dar mai ales să ne distram.

Suntem recunoscători că am avut ocazia să participam la acest festival minunat.

Ana Căprariu, Cercul de Teatru

 

 

 Mai multe informatii https://www.youtube.com/watch?v=V_SnPyEH0ng&sns=fb&app=desktop

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite