Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mii de arădeni au participat la concertele organizate de Ziua Națională

Concertele organizate cu ocazia Zilei Naționale a României de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură s-au bucurat de un real succes.

Mii de arădeni au participat la concertele organizate de Ziua Națională
Comentează 0

Aproximativ 15 000 de arădeni de toate vârstele au sfidat temperaturile modeste de decembrie și au ales să sărbătorească ziua României, în aer liber, în parcul Mihai Eminescu. Participarea numeroasă, la fiecare din aceste evenimente, a justificat pe deplin demersul organizatorilor de a oferi un program pentru toată gusturile.

Concertul folcloric, oraganizat chiar în seara zilei de 1 decembrie a fost pe gustul a aproximativ 6500 de arădeni.  Pe scenă au urcat indrăgiți soliști de muzică  populară : Zorica Savu, Mihaela Petrovici, Cristina Turcu Preda, Florica Zaha, Vladuța Lupău, Angelica Flutur, Dinu Iancu Sălăjanu și Irina Loghin. 

Numărul celor care au dorit să-i asculte pe Nova Band, Alex Velea și Horia Brenciu&HB Orchestra a fost chiar mai mare decât cel înregistrat cu o seară înaine. Astfel aproape 8500 de arădeni s-au strâns în fața scenei amplasate în parcul Mihai Eminescu și au fredonat, preț de câteva ore bune, refrenele momentului.

Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură mulțumește tuturor arădenilor care au luat parte la evenimentele pregătite special pentru ei, bucurându-se așa cum se cuvine de sărbătoarea națională.

Galerie foto (11)


Scrie un comentariu

trimite