Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Microbuz cu 20 de pasageri, răsturnat pe DN1. Un TIR a spulberat o dubă cu muncitori

Val de accidente în această dimineață. Două au avut loc doar în județul Prahova, iau un altul și mai grav în Ilfov, la Jilava. Un microbuz cu 19 oameni s-a răsturnat pe DN1 în zona localității Nistorești. Trei persoane au fost rănite. Și tot în Prahova, pe DN1A, două mașini s-au ciocnit.

Microbuz cu 20 de pasageri, răsturnat pe DN1. Un TIR a spulberat o dubă cu muncitori
Comentează 0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova au avut loc în această dimineaţă două accidente de circulaţie:

- pe DN1, în zona localităţii Nistoreşti, un microbuz (în care se aflau 19 persoane) s-a răsturnat în decor. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulaţia nu este întreruptă;

- pe DN1A, între localităţile Cocorăştii Colţ şi Stânceşti, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală. Două persoane au fost rănite, dintre care una este în stare critică. Traficul este oprit pe ambele sensuri.

Accident pe DN1A. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat în urma unui accident rutier, produs sâmbătă dimineață, pe DN1A, în localitatea prahoveană Stăncești.

Autoturismul condus de șoferul în vârstă de 63 de ani, domiciliat în Tîrgșoru Vechi, circula dinspre Ploiești spre Cocorăștii Colț, când a intra în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârsă de 64 de ani, informează Realitatea de Prahova.

Șoferul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat și a fost declarat decedat, după extragerea dintre resturile autoturismului. Cel de al doilea conducător auto, în stare gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Accident grav și la ieșirea din localitatea Jilava, informează Realitatea TV. O autoutilitară în care se aflau șapte muncitori a intrat într-un tir. Unul dintre ei a murit pe loc în urma impactului. Ceilalți șase au ajuns de urgență la spital.

Conform poliției, patru autoturisme sunt avariate, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanțe SMURD și trei unități de terapie intensivă mobila, plus ambulanțe SABIF.

O persoană a murit şi altele 8 fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea ifloveană Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, circulaţia rutieră pe DN5 Bucureşti – Giurgiu a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni între un microbuz (în care se aflau şapte muncitori) şi un autotren, traficul se desfăşurase îngreunat la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite