Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mici bucurii pe care ţi le poţi oferi: idei simple

Mici bucurii pe care ţi le poţi oferi: idei simple
Comentează 1

Nu este niciodată prea târziu să începi să îţi oferi cadouri. Nu trebuie să fie vorba despre cadouri grandioase, costisitoare sau care necesita efort, dimpotrivă. Îţi poţi face mici bucurii în mod regulat, fără să fie nevoie să cheltui sume mari de bani sau să depui extra eforturi.

Iată câteva idei simple de activităţi care să îţi aducă zâmbetul pe buze:

Un cocktail şi o companie bună

Socializarea este importantă pentru a forma conexiuni cu cei din jur, dar şi pentru a le întreţine pe cele deja existente. În plus, socializarea te poate ajuta să te destinzi, să uiţi de griji şi să îţi reîncarci bateriile.

Dacă vrei să îţi oferi o mică bucurie, invită-ţi prietenii cei mai apropiaţi la un cocktail pentru a vă bucura de o băutură bună şi de companie de calitate. Poţi organiza mici întrevederi chiar acasă, mai ales dacă îţi doreşti o atmosferă intimă.

Serveşte-i cu băuturi delicioase şi uşor de preparat, precum Aperol Spritz. Un cocktail Aperol Spritz se realizează cu doar câteva ingrediente, în 5 minute. De asemenea, poţi alege să achiziţionezi Aperol Spritz gata preparat.

Pe lângă Aperol Spritz, mai poţi servi Hugo, Martini, Cosmopolitan sau chiar un vin sec dacă preferi alegerile clasice.

O carte interesantă

O carte interesantă poate fi o mică bucurie pe care ţi-o oferi în dar. Atunci când ai un program încărcat este dificil să găseşti timp pentru activităţi relaxante, însă lectură se poate strecura oricând în programul tău. Poţi să te bucuri de câteva pagini de lectură seara, înainte de culcare, într-o pauză la birou sau chiar dimineaţa, după micul-dejun.

În prezent găseşti cărţi pentru toate gusturile, de la titluri de beletristica şi până la biografii sau cărţi de self-help. Optează pentru un titlu care te entuziasmează şi îţi trezeşte creativitatea.

Un film pe placul tău

Filmele te ajută să ieşi din rutină, să descoperi actori, poveşti şi situaţii noi, unde mai pui că te ajută şi să uiţi de griji. De aceea, este o super idee să îţi oferi din când în când bucuria de a urmări un film pe gustul tău.

Fiecare dintre noi are diverse preferinţe când vine vorba de filme. Unii preferă peliculele anilor ’90, alţii filmele horror sau comediile. Atunci când găseşti puţin timp pentru a te bucura de un film, alege exact ce îţi place, pentru a şti sigur că te vei bucura de câteva ore de destindere.

Mişcare pentru trup şi suflet

Mişcarea nu este doar o metodă de a te relaxa, ci este şi un mod de a-ţi păstra corpul şi mintea sănătoase. De aceea, mişcarea este o mică bucurie pe care nu ar trebui să ţi-o refuzi. Nu trebuie neapărat să alegi un tip de mişcare chinuitor sau epuizant. Poţi opta pentru orice tip de sport preferi, de la tenis şi până la înot, fitness, pilates sau dans.

Răsfăţ la salon

Un mic răsfăţ este întotdeauna motiv de bucurie, aşa că nu uita să faci asta pentru tine. La saloane te poţi bucura de o mulţime de proceduri, de la masaje şi până la tratamente faciale, corporale sau schimbări de look. Alege să îţi faci un astfel de cadou cel puţin odată la câteva luni, fie că este vorba despre cosmetică, masaj sau hair-styling.

O faptă bună

Uneori, micile bucurii vin din faptul că am putut să facem ceva frumos pentru cei din jur şi am putut da înapoi puţin din tot ceea ce am primit. De aceea, este o idee minunată să îţi aminteşti din când în când să faci ceva frumos pentru cei din jurul tău. Să îţi ajuţi un vecin, să donezi pentru o cauză nobilă sau să faci voluntariat, toate aceste activităţi contribuie la o societate mai bună.

Grija faţă de propria persoană este esenţială pentru o viaţă împlinită. De aceea, încearcă să îţi oferi cât mai des motive de bucurie şi să te bucuri de activităţi relaxante.


Scrie un comentariu

trimite