Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meteorologii anunţă că vremea se schimbă RADICAL în România. Ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile

Meteorologii anunţă că vremea se schimbă RADICAL în România. Ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile
Comentează 0

Astăzi vremea va continua să se răcească, devenind geroasă noaptea, local, în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici. Cerul va avea înnorări în jumătatea de sud a țării, unde local va ninge slab, iar în rest va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în depresiuni și 2...3 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -18 grade.

Luni, vremea va fi geroasă dimineața și noaptea, local, în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici. În regiunile sudice și sud-estice vor fi înnorări și local va ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -19 grade în estul Transilvaniei și -2 grade în sudul Banatului și pe litoral.

Pentru marți, meteorologii anunță  veme în general închisă. Astfel, se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. În zona de munte și în Transilvania vor predomina ninsorile, în timp ce în rest vor fi mixte. Local, mai ales în cursul nopții, se va depune polei, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va prezenta unele intensificări în jumătatea de nord a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și 6 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade.

entru ziua de miercuri, vremea va fi în general închisă. Temporar vor fi precipitații, mixte în jumătatea de sud a țării și predominant ninsori în rest, favorizând izolat depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în restul teritoriului, dar mai ales în sud și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade.

sursa: b1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide