Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesaje preventive adresate elevilor la trecerile de pietoni

Primarul Călin Bibarţ a însoţit, în această seară, operatorul care execută marcajele rutiere din municipiu într-un demers inedit: inscripţionarea trecerilor de pietoni din proximitatea mai multor unităţi de învăţământ din oraş cu mesaje privitoare la traversarea străzii în condiții de siguranță.

Mesaje preventive adresate elevilor la trecerile de pietoni
Comentează 4

În timp ce mesajele preventive din proximitatea celor 20 de colegii naţionale şi licee vizate de municipalitate se vor adresa mai degrabă elevilor, îndemnându-i să-şi  scoată căştile din urechi, cele din apropierea celor zece şcoli se adresează părinţilor cărora li se recomandă să-şi ia copiii de mână. Lucrările au început la unităţile de învăţământ din cartierul Aurel Vlaicu şi vor continua etapizat la nivelul întregului municipiu.

 „«Ia-ți copilul de mână!»,«Scoate căștile!» și «Atenție la semafor!» - acestea sunt mesajele pe care, începând de astăzi, le inscripționăm pe asfalt, în zona școlilor din municipiul nostru, pentru a atrage atenția elevilor de toate vârstele, precum și părinților, cu privire la pericolele din trafic. Facem acest lucru pentru sporirea siguranței tuturor, pentru copiii noștri, #pentruArad!”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite