Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși, adică: mai bine nu se poate!

 Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși, adică: mai bine nu se poate!
Comentează 3

Brandul german Mercedes-Benz vine încă din prima zi a lunii februarie la SHOWROOM AUTO SCHUNN ARAD cu un nou model care, atunci când îl vezi, parcă te obligă să exclami: Mai bine nu se poate !

Este Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși și este în concordanță perfectă cu filosofia designului AMG: claritate senzuală, proporții remarcabile și un corp cu o capacitate adecvată.

Mai mult spațiu, mai multă putere, mai multă euforie – noul Mercedes-AMG GT cu 4 uși oferă o experiență de rulare la noi dimensiuni. Nu se mai pune la îndoială cărei serii Performance îi aparține acest autovehicul sport. ADN-ul de motorsport există în fiecare element al modelului Coupé cu patru uși, transformându-l într-un veritabil autovehicul sport.

Dinamică de rulare la nivel de motorsport, demaraj exploziv, confort maxim. Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși își marchează poziția de top în gama de modele cu patru uși. Suporturile sale dinamice de motor AMG asigură în orice situație de rulare legătura optimă între motorul puternic de 470 kW (639 CP)[1] și caroserie. În special în cazul modului de rulare sportiv, diferențialul de blocare a punții spate AMG reglat electronic permite o accelerare mai bună în curbe. Modelul Coupé cu patru uși accelerează în numai 3,2 secunde de la 0 la 100 km/h: datorită programului de rulare suplimentar RACE cu Drift Mode inclus, sunt posibile manevre extrem de sportive. Iar spatele remarcabil în design Jet-Wing cu element decorativ indică în mod clar încă de la prima privire: un Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uși.

Cu noile comutatoare suplimentare de pe volanul AMG Performance în piele Nappa aveți totul sub control: modificați diferiți parametri ai autovehiculului dvs. sport și vă definiți setările personale.

Datorită panoului de bord configurabil individual și al afișajului media central cu un display color de 31,2 cm, aveți întotdeauna în câmpul vizual toate informațiile relevante pentru dumneavoastră. Nou și inovator: opt taste ale display-ului integrat în consola centrală și un element de comandă în bara de operare.

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite