Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Memorialul ” Nicolae Ardelean” la futsal

Memorialul ” Nicolae Ardelean” la futsal
Comentează 0

 

La finalul săptămânii, în noua și cocheta sală de sport din Șimand, AJF Arad, prin Președintele comisiei de copii și juniori, Gabriel Hărduț, a organizat a X-a ediție la futsal/fotbal a Memorialului ”Nicolae Ardelean”, în onoarea celui care a fost ”generalul” AJF-ului arădean.

Echipele participante, juniori A1 (născuți în 2003 și mai tineri) au fost împărțite în 2 serii, cu meciuri atractive, scoruri strânse, multă ambiție și o organizare ireproșabilă, mărturie a celor prezentate stă deznodământul semifinalelor care s-au decis la lovituri de la 7 m. În urma loteriei penalty-urilor care putea duce în finală pe oricare dintre protagoniste (în prima semifinală s-au executat nu mai puțin de 8 lovituri de pedeapsă) au jucat cu trofeul pe masă echipele C.S Socodor și C.S. Șoimii Șimand.

După un joc foarte echilibrat cu multe ocazii de poartă tabela a rămas neschimbată, astfel că s-a ajuns și aici la lovituri de departajare, echipa mai inspirată fiind cea din Socodor care a câștigat cu scorul de 2-1, adjudecându-și astfel trofeul.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Gabriel Hărduț, organizatorul turneului și de Andraș Mako și Ionel Iovescu, observatori din partea AJF Arad. Arbitrajul a fost asigurat de catre arbitrii arădeni: Gabriel Hărduț, Cristi Coroban și Flavius Dreghici.

Din partea AJF Arad, au fost aduse mulțumiri pentru găzduirea și organizarea ireproșabilă a acestui turneu, Primăriei Șimand precum și profesorilor Dani Mărcuș și Adrian Cuc.

De remarcat excelenta bază sportivă școlară de care dispune școala din Șimand, probabil unică în județul nostru, marele merit pentru aceasta se datorează inimosului prof. Dani Mărcuș Superlativele acestui turneu au fost:

-Cel mai bun portar: NASTASE Florin – C.S. SOIMII SIMAND;

-Cel mai bun jucator: STANCIU Raul Alexandru (C.S. SOCODOR)

C.S. Socodor: Sîrb Beniamin Sorin, Berar Damian Denis, Cană Ion Aurel, Dihel Petru Andrei, Nădăban Andrei Stelian, Pop Răzvan George, Simina Darius Leontin, Oros Dimitrie Georgel, Stanciu Raul Alexandru, Chiș Damian. Antrenor: Tibor DARASZ

C.S. Șoimii Șimand: Găleancu Darius, Năstase Florin, Mihailov Andrei, Ioanovici Octavian, Tomuța Raul, Muntean Marius, Ujoc Daniel, Ile Andrei, Brod Raul, Ujoc Flavius. Antrenor: Claudiu UJOC

Reporter , Nelu Iovesu

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite