Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Membrii grupului "Tu-carte deschisă" și membrii grupului "Arta-visul îngerilor", în spațiu deschis

Membrii grupului
Comentează 0

Reuniți sub semnul cuvântului membrii grupului "Tu-carte deschisă" și membrii grupului "Arta-visul îngerilor" au făcut ca arta să se întâmple chiar atunci când momentul bate la ușa sufletului de poet.

Alături de Teodora și Cristian au fost Liliana și Adriana Tiplic, Maria și Dorica Petrugan, în juriul lor alaturandu-se și alți tineri, ascultători ai artei scrise. Probabil serile literare vor continua fie la o terasă deschisă, fie online, virtual, în mediul unde ecranul te protejează mai mult decât o batista de hârtie. Teodora L. Ianto ne-a prezentat un text din volumul proaspăt lansat "Chei Entități și Colaboratori în evoluția omenirii", iar Cristian Mladin sportiv, artist, critic de carte, a citit recenzia cărții Teodorei. Publicul prezent și cel virtual au aplaudat în speranța unei noi întâlniri nonvirtuale, fără măști și distanțe sociale.

Distanța fizică e o chestiune sănătoasă când două sau mai multe persoane sunt pe frecvențe diferite, însă în artă distanțarea socială este un mit, căci "Noi suntem unul" spunea cineva.

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite