Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MEETING POINT-ARAD - Bienala Internaţională de Pictură, Grafică şi Sculptură

MEETING POINT-ARAD - Bienala Internaţională de Pictură, Grafică şi Sculptură
Comentează 1

În după amiaza zilei de vineri, 27 noiembrie, la Galeria de Artă DELTA a avut loc vernisajul expoziţiei MEETING POINT-ARAD - Bienala Internaţională de Pictură, Grafică şi Sculptură.

Demarată de către Asociaţia Filiala din Arad a Uniunii Artiştilor Plastici din România în urmă cu 10 ani şi avându-i ca şi principali organizatori pe sculptorul Dumitru Şerban şi pictorul Onisim Colta, Bienala ... a ajuns în această toamnă a anului 2015 la cea de a V-a ediţie.

Operele premiate (în fapt o selecţie valorică a pieselor expuse în cele cinci ediţii) pot fi văzute la Galeria DELTA, la Sala OVIDIU MAITEC a Muzeului Judeţean şi, ca o noutate a acestei ediţii, mai multe sculpturi pot fi admirate sfidând intemperiile vremii pe trotuarul din faţa Galeriei DELTA.

Alături de cei peste 60 de artişti plastici din România şi Ungaria, să mai semnalăm prezenţa la vernisajul de aseară a sculptorului sibian, deputatul Ioan Tămâian şi a criticilor de artă Szekernyes Janos (Timişoara) şi Negoiţă Lăptoiu (Cluj-Napoca).

Vasile Zărăndan

Galerie foto (153)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite