Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medalii la sfârşit de an pentru gimnastica ritmică a CSM Arad

Reprezentantele secţiei de ritmică de la CSM Arad au încheiat pe podium anul competiţional, remarcându-se, recent, în cadrul Cupei României şi Campionatului Naţional de ansambluri, de la Chiajna.

Medalii la sfârşit de an pentru gimnastica ritmică a CSM Arad
Comentează 0

La categoria mica gimnastă, echipa CSM Arad a ocupat locul doi la ansamblu fără obiect, în vreme ce Maria Moţ a terminat prima, iar Catrina Buniov şi Andra Crainic au urcat pe a doua treaptă a podiumului tot la mica gimnastă, dar la individual fără obiect (8 ani). 

În aceeaşi probă, Carina Crainic a terminat pe şase. La categoria a IV-a, junioare mici, Alenia Biringer s-a clasat pe primul loc în concursul fără obiect, pe doi la individual compus, coardă şi cerc şi pe patru la panglică. La categoria a III-a, junioare II, Aliona Gribovan a încheiat a treia la coardă, a patra la individual compus, minge şi măciuci şi a cincea la cerc. La categoria a II-a, junioare I, Sonia Ichim s-a clasat pe locul trei la coardă şi cerc, pe patru la individual compus, pe cinci la minge şi măciuci şi pe şase la panglică.

Alexandra Bock a ocupat locul şase la individual compus, patru la coardă şi cerc, cinci la panglică şi şase la minge şi măciuci. În fine, la categoria senioare, unde au strălucit reprezentantele României în concursul de calificare la Jocurile Olimpice, AlexandrA Piscupescu şi Ana Luiza Filiorianu, clasate în această ordine pe primele două locuri, Vanessa Kling a avut o comportare meritorie. Gimnasta CSM-ului s-a ales cu medalia de bronz la minge şi s-a clasat pe patru la individual compus, cerc, măciuci şi panglică. Sportivele de la CSM Arad sunt pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite