Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medalii la final de sezon pentru kaiaciştii CSM Arad şi CSŞ Gloria Arad

Medalii la final de sezon pentru kaiaciştii CSM Arad şi CSŞ Gloria Arad
Comentează 0

La Bascov s-au desfăşurat ultimele două competiții naționale de kaiac-canoe, rezervate juniorilor, respectiv Cupa României și Concursul Național de Maraton. Competiții la care au participat și sportivi ai secțiilor de kaiac de la CSM și CSȘ Gloria Arad. 

Pregătiți de prof. Gheorghe Muscă, elevii de la Gloria au urcat pe podium în cadrul Cupei României, în proba de K2 1000m, echipajul George Ienciu (component al lotului național) / Roland Koromi - medalie de argint, în timp ce la „Maraton”, Ienciu a cucerit bronzul la juniori I, iar Koromi a urcat pe treapta a treia a podiumului la juniori II.

CSM Arad (antrenori Laslo Gorbe și Alexandru Stoian) a obţinut la Cupa României următoarele rezultate: Carmen Petre – locul I la K1 500m; Natalia Ciocluţ – locul II la K1 500m; Ioan Sabău – locul III la K1 1000m. La „Maraton”, pe podium au urcat: I. Sabău (aur la juniori II), C. Petre (aur – junioare I) – ambii reconfirmați în lotul național -, N. Ciocluţ (argint – jun. I) și Alexandra Almaşi (argint – jun. II).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite