Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mașini furate din mai multe țări europene, descoperite la frontieră (FOTO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Salonta, Borș I, Borș II și Nădlac I au depistat, la controlul de frontieră, patru cetățeni români care s-au prezentat la controlul de frontieră conducând două autoutilitare și două autoturisme căutate de autorităţile din Olanda, Croația și Italia, estimate la o valoare totală de aproximativ 33.000 de euro.

Mașini furate din mai multe țări europene, descoperite la frontieră (FOTO)
Comentează 0

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor  de Trecere a Frontierei Salonta, Borș I, Borș II și Nădlac I au efectuat formalităţile de control asupra a două autoutilitare marca Mercedes și Ford și două autoturisme marca Renault si Volkswagen, toate conduse de cetățeni români.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismele figurează în bazele de date ca fiind  ,,bunuri căutate pentru confiscare”  alerte introduse de autorităţile din Olanda, Croația și Italia.

Drept urmare, autovehiculele (în valoare estimată de aproximativ 33.000 de euro) au fost indisponibilizate, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite