Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mașina arădeanului suspectat că și-a ucis iubita, dată în urmărire de polițiști

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este suspectat a ucis-o pe Molnar Beata.În momentul de față, bărbatul este principalul suspect, iar polițiștii îl caută. Potrivit ziarulclujean.ro, telefonul mobil al bărbatului era deschis și a fost găsit în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca., în timpul percheziției. Anchetatorii verifică acum dacă Bone Ferenc a trecut granița în Ungaria, unde a și lucrat pentru mai mult timp.

Mașina arădeanului suspectat că și-a ucis iubita, dată în urmărire de polițiști
Comentează 0

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au dat în urmărire autoturismul lui Bone Ferenc, iubitul femeii care a fost găsită moartă în localitatea bihoreană Cornițel.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite
Inchide