Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marș de amploare în memoria victimelor din Colectiv! 14.000 de oameni, în stradă

Un număr de 14.000 de oameni au anunțat că vor participa sâmbătă, 30 ianuarie, la marșul “trei luni de la tragedia din Colectiv”, eveniment ce ar urma să aibă loc în această seară, la ora 22.30.

Marș de amploare în memoria victimelor din Colectiv! 14.000 de oameni, în stradă
Comentează 0

Evenimentul "trei luni de la tragedia Colectiv" a fost creat pe rețeaua de socializare Facebook după incendiul din clubul Colectiv în care 63 de tineri și-au pierdut viața.

Nu mai puțini de 14.000 de persoane au aunțat că vor participa la acest marș, alte 24.000 sunt interesate, în timp ce 53.000 de internauți au fost invitați.

Evenimentul care ar urma să aibe loc în această seară este o sinteză a ultimelor luni în ceea e privește măsurile luate de autorități, dar și schimbările care au avut loc în politica românească după tragedia din Colectiv.

“La trei luni de la tragedie ne întâlnim să vedem ce anume s-a schimbat în aceste trei luni care au trecut. Ce modificări legislative, precum și norme de implementare a legii s-au întâmplat în ultimele trei luni? Cât de raționale și sustenabile sunt? Ce detalii noi avem de la procurorii care investighează cazul? Ce tool-uri și unelte noi avem acum, comparativ cu acum trei luni, astfel încât o astfel de tragedie să nu se mai întâmple? Corupția omoară oameni – Indiferența te face complice”, au scris gazdele.

Cu toate acestea, este posibil ca marșul să nu mai aibă loc, în condițiile în care evenimentul pare că nu mai este activ. Mai exact, ultimul post a fost distribuit pe pagina evenimentului în data de 30 decembrie.

Sursa realitatea.net

 


Scrie un comentariu

trimite