Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Maratonul vaccinării continuă azi în întreaga țară. Record de vaccinări pe oră

Maratonul vaccinării pe bază de buletin continuă azi. Persoanele cu vârste de peste 60 de ani care au documente de identitate valabile se pot prezenta direct la centrele de vaccinare care funcţionează în cele 11 spitale militare ale Ministerului Apărării Naţionale - Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara

Maratonul vaccinării continuă azi în întreaga țară. Record de vaccinări pe oră
Comentează 0

În Capitală, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională, iar oamenii s-au pus la coadă încă de la primele ore ale dimineții. Și peste noapte s-au vaccinat mulți. În total, peste 4.000 de persoane au primit serul de la Pfizer de ieri și până astăzi, adică 9 români pe minut.

Astfel, la Sala Palatului au fost vaccinate 2.735 de persoane, dintre care 773 în timpul nopții, iar la Biblioteca Națională a României au fost imunizate 1.777 de persoane, dintre care 554 în timpul nopții.

Populaţia generală cu vârsta de până în 60 de ani care doreşte să se vaccineze fără programare se va putea prezenta la aceleaşi centre după ora 14,00 şi până la terminarea programului.

Peste 1.200 de voluntari vaccinează non-stop, zi și noapte, până luni dimineață. Vineri după-amiază, În primele ore, s-au format cozi uriașe care s-au întins pe zeci de metri. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite