Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mănăstirea Feredeu „legată" de Cetatea Șiria

S-a început amenajarea drumului care leagă Mănăstirea Feredeu de Cetatea Șiria undeva în luna martie. Practic vorbim de un drum construit de la zero, prin pădure. S-a mutat un deal pentru a fi realizat acest drum. În doar câteva luni toată zona a primit un alt aspect.

Mănăstirea Feredeu „legată
Comentează 1

Ieri, s-a început asfaltarea drumului comunal DC87 în lungime de 4,8 km care leagă Cetatea Șiriei de Mănăstirea Feredeu. Proiectul are o valoare totală de 3.826.525 lei din care 3.127.522 lei reprezintă finanțarea de la Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar restul de 699.003 lei reprezintă finanțarea de la bugetul local.

Executorul lucrării, Intermed Utilaje srl în parteneriat cu Activo Construct vest srl, a realizat de la bază acest tronson de drum și asigură calitatea excelentă a construcției asfaltice și a șanțurilor de colectare a apei pluviale. „Am realizat acest drum de la zero, am muncit mult și nu am făcut rabat de la calitatea materialelor, am supravegheat îndeaproape executarea întregii lucrări, iată că ne apropiem de finalizarea acesteia și îmi doresc ca toți cei care vor beneficia de acest drum să fie mulțumiți de prestația noastră”, spune coordonatorul societății, ing. Gheorghe Medințu.

În mai puțin de cinci luni acest drum a fost complet construit. Este un record național de după 1990. 

S.G.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite