Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mâini de aur la Liceul ”Francisc Neuman” Arad

Elevul Andrei Culda a câștigat faza regională a concursului  ”Îndemânare și talent în estetică”

Mâini de aur la Liceul ”Francisc Neuman” Arad
Comentează 0

”Concursul, aflat la ediția a VII-a   s-a desfășurat la Cîmpia Turzii, județul Cluj și a fost organizat de Colegiul Tehnic  ”Victor Ungureanu”,purtând denumirea de  ,,Îndemânare și talent în estetică” . 

Andrei Culda, de la Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman”Arad, a concurat alături de alți zece elevi, fiecare însoți de către un cadru didactic  din zona de vest a țării , acumulând în final cele mai multe puncte

Elevul arădean a fost însoțit de profesoara Gabriela Pacșa , iar model i-a fost , Aida Ciornei Andreea. Tema concursului a fost ,,coafura fantezie". Pentru a completa coafura și a susține cât mai bine stilul avut în vedere, concurentul din Arad  a ales să achiziționeze și o rochie de mireasă pentru modelul său. Juriul a fost format din opt  profesoare coordonatoare.  

”Am fost onorat să particip la această competiție, dar mai ales să reprezint instituția din care fac parte, și anume Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” Arad. Îndemn toți elevii care sunt la acest liceu să aibă încredere în propriile forțe și să participe și ei la următoarele concursuri de acest fel. 
A fost o experiență minunată pe care nu o voi uita niciodată și al cărei rezultat reprezintă o încununare a muncii mele
”, a declarat Andrei Culda

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite