Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai mulţi comercianţi din Arad au fost înşelaţi de o timişoreancă

Mai mulţi comercianţi din Arad au fost înşelaţi de o timişoreancă
Comentează 0

În agitația de la zilele Aradului, când Alex Velea, cânta în fața a 10.000 de oameni, o timișoreancă a păcălit mai multe vânzătoare, pe care le-a înșelat cerându-le restul de la bancnotele de 50 și de 100 de lei pe care pretindea că le-a înmânat comercianților. Când a fost prinsă, în scenă a intrat și protectorul ei, care a sărit la bătaie. Individul a fost reținut însă de agenții poliției locale, care au intervenit exemplar.

 Individul, un bărbat cu antecedente în materie de furturi, a încercat să îi sară în apărare femeii pe care poliţiştii au reţinut-o după ce mai mulţi comercianţi s-au plâns că aceasta i-ar fi înşelat.

Suspecta a fost oprită de poliţiştii locali, care au fost informaţi de vânzătoare despre metoda de înşelătorie practicată de aceasta.

 Poliţiştii au intervenit după ce 4 vânzătoare şi-au dat seama că au fost înşelate de această femeie, care a beneficiat şi de protecţia partenerului ei. Acesta ar fi putut să fie chiar cel care prelua banii obtţnuţi ilicit de suspectă.

 Pentru că individul a sărit la bătaie, poliţiştii l-au sancţionat cu câteva sute de lei, iar femeia ar putea fi cercetată penal doar dacă patronii vor depune plângere. Dealtfel, poliţiştii îi sfătuiesc pe toţi cei care au fost înşelaţi de această persoană să se prezinte la IPJ pentru a reclama în scris problemele pe care le-au avut din pricina acesteia.

Cristian Cotuna

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide