Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai mulți bani pentru serviciile sociale

Consilierii județeni au aprobat contractarea de noi servicii sociale. Este vorba despre două loturi de contracte: primul deservește un număr de 11 copii și tineri, aflați în centre rezidențiale - case de tip familial, valoarea contractului fiind de 1.484.439 lei pentru un lot, pe o perioadă de 3 ani. Cel de-al doilea lot se adresează unui număr de 10 copii și tineri plasați la asistenți maternali cu doi copii în plasament, la un preț contractual de 868.500 lei pe lot pe aceeași perioadă de timp.

Mai mulți bani pentru serviciile sociale
Comentează 0

Contribuția furnizorilor privați de servicii sociale este de minim 2 % din valoarea contractului, iar cofinanțarea se adăugă la prețul contractelor.

„Consiliul Județean a acordat o atenție deosebită procesului de contractare a serviciilor sociale. Ne dorim să furnizăm beneficiarilor condiții optime și suntem conectați permanent în desfășurarea procedurilor. Aradul se numără printre județele în care contractarea serviciilor sociale s-a derulat sub cele mai favorabile auspicii. Acest lucru a fost posibil datorită colaborării strânse dintre Consiliul Județean și organizații neguvernamentale serioase, care au oferit servicii sociale de înaltă calitate, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad. Consiliul Județean este un partener de încredere, care acționează transparent și este întotdeauna deschis să ofere sprijinul necesar”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite