Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LUPTA PENTRU VIAȚĂ CONTINUĂ!

LUPTA PENTRU VIAȚĂ CONTINUĂ!
Comentează 0

Doua echipaje SMURD, unul de prima ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, unul de terapie intensiva mobila și un echipaj de căutare salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în seara de 28 septembrie în localitatea Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit.
La sosirea echipajului de prim ajutor al PL Vladimirescu bărbatul era inconștient acoperit parțial de porumb. Salvatorii au solicitat sprijin și au început operațiunile de scoatere a bărbatului și manevre de resuscitare.
După aproximativ 45 minute de intervenție contracronometru, bărbatul avea semne vitale și a fost transportat în state grava la UPU Arad

Acesta este al treilea accident de munca în mai puțin de doua săptămâni, cu urmări grave, la care subunitățile ISU ARAD intervine.

Facem un nou apel la persoanele care în aceasta perioada efectuează lucrări în agricultura sa respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în munca, normele procedurile de lucru cu utilajele, după cum a transmis maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

#ISUARAD #DetasamentulArad

Foto: ISU Arad

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide