Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Luptă corp la corp într-un magazin de textile din Arad. Vânzătoarele s-au luat la bătaie cu hoaţele de etnie romă

Angajatele unui magazin din Arad au fost bruscate de trei cliente pe care au încercat să le împiedice să fugă cu un val de material. Hoaţele au reuşit să le dea la o parte şi să iasă în stradă, dar acolo au întâlnit doi poliţişti locali, care le-au imobilizat.
 

Luptă corp la corp într-un magazin de textile din Arad. Vânzătoarele s-au luat la bătaie cu hoaţele de etnie romă
Comentează 1

Mai multe hoaţe de etnie romă care au vrut să fure o rolă de material dintr-un magazin de textile din Arad s-au luat la îmbrânceli cu vânzătoarele care şi-au dat seama că sunt furate. Au reuşit să fugă, însă au fost imediat prinse în stradă de poliţişti.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului de ţesături. Cele trei femei intră şi se arată interesate de materialele expuse. Într-un moment de neatenţie al vânzătoarei, una dintre ţigănci ia un sul de material şi îl ascunde sub fustă.

Vânzătoarea îşi dă seama însă că ceva lipseşte şi se repede la hoaţe. Individele o iau imediat la fugă direct spre ieşire. Chiar dacă o angajată a încercat să blocheze uşile, nu are nici o şansă. După mai multe îmbrânceli, hoaţele reuşesc să iasă din magazin.

Doi agenţi de la poliţia comunitară care treceau întâmplător prin zonă au văzut întreaga scenă şi au reuşit să le prindă pe hoaţe.

"Poliţiştii cercetează trei femei cu vârste între 30 şi 49 de ani toate din judeţul Cluj care au fost depistate în flagrant în timp ce încercau să sustragă o rolă de material textil dintr-un magazin", au declarat surse din Politie.

Cele trei sunt cercetate în stare de libertate.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite