Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ludovic Orban a fost desemnat din nou să formeze Guvernul

Ludovic Orban, premierul interimar, a fost desemnat din nou pentru formarea Guvernului, scrie realitatea.net. Anunțul a venit de la președintele Klaus Iohannis, după consultările pe care le-a avut cu partidele. În premieră, consultările au avut loc prin telefon, din cauza alertei de coronavirus.

Ludovic Orban a fost desemnat din nou să formeze Guvernul
Comentează 0

„Am primit o singură propunere pentru o persoană care să fie desemnată premier. Avem în momentul de faţă un Guvern în funcţiune, Guvernul Orban care a lucrat foarte bine de la învestire până azi. Acest Guvern a lucrat foarte bine de când a început criza. Avem relativ puţine cazuri de infecţie în România şi ne dorim să gestionăm criza eficient şi în continuare. E imposibil de imaginat că în această luptă să schimbăm totul peste noapte pentru că nimic nu ar mai funcţiona. Singura propunere este Ludiovic Orban şi, în consecinţă, l-am desemnat pentru poziţia de premier", a declarat Klaus Iohannis.

 Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, votarea în Parlament a noului Guvern va fi sâmbătă dimineață, de la ora 10.00.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/politica/iohannis-lam-desemnat-pe-ludovic-orban-premier_5e6b8c28627ec67c176636f4

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite