Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucrurile pozitive din primul amical al verii. „În prima repriză am avut patru juniori sub 19 ani, iar în a doua am trimis pe teren nouă”

Lucrurile pozitive din primul amical al verii. „În prima repriză am avut patru juniori sub 19 ani, iar în a doua am trimis pe teren nouă”
Comentează 0

Vacanţă scurtă pentru fotbaliştii UTA-ei. S-au reîntors la muncă sub comanda echipei conduse de Roland Nagy, şi în week-end au disputat un prim amical (2-5 cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo).

„Rezultatul umbrește lucrurile pozitive, în prima repriză am avut patru juniori sub 19 ani, iar în a doua am trimis pe teren nouă. Am întâlnit o echipă agresivă, mai avansată în programul de pregătire decât noi, au fost și două eurogoluri, cu șuturi de la distanță. Nu face plăcere scorul și, chiar dacă suntem la început, nu vrem să găsim scuze. Știm că mai avem de muncit și trebuie să ne echilibrăm din punct de vedere al lotului și al concurenței pe posturi. Suferim cu mulți juniori în primul unsprezece, trebuie răbdare și cu ei, au avut un sezon lung. Mai avem o săptămână până la plecare, dorim să formăm un lot competitiv pentru ce urmează”, a spus Roland Nagy, conform uta-arad.ro.

Miercuri, pe arena ”Motorul”, UTA e față în față cu formația maghiară Nyíregyháza Spartacus FC, nou-promovată în NB II. Meciul începe la ora 18,00.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite