Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucrările de reabilitare a instalațiilor sanitare, apa rece, potabilă și canalizare sunt duse la bun sfârșit indiferent de situații !

 Lucrările de reabilitare a instalațiilor sanitare, apa rece, potabilă și canalizare sunt duse la bun sfârșit indiferent de situații !
Comentează 5

In municipiul nostru, de la inceputul pandemiei tanarul antreprenor Dragoș Grămadă a reusit sa doboare toate miturile ca nimic nu este imposibil. Chiar daca exista multe piedici si uneori neintelegeri intre locatarii condomeniilor private, lucrarile de reabilitare a instalatiilor sanitare, apa rece, potabila si canalizare sunt duse la bun sfarsit indiferent de situatii.

Astfel, ca numa in ultimele doua saptamani, acest tanar antreprenor, prin implicarea societatii sale comerciale, a reusit inlocuirea a peste patru sute de metri liniari de canalizari din subsolurile blocurilor, peste treizeci de robineti montati pe diferite coloane de apa si refacerea unui numar de doua sute patruzeci de metri liniari de coloane pentru apa rece potabila.

Executând asemenea lucrari de anvergura la preturi decente, intr-o perioada critica ca in moentul de fata, societatea comerciala a acestui tanar antreprenor a inceput a depasi alte societati comerciale cu vechime pe piata aradeana. In prezent exista o anumita criza a materialelor fito-sanitare, dar reusita este implicarea si gasirea surselor de aprovizionare cu materiale de la diferiti furnizori pentru a nu fi simtita lipsa acestora in prestarea serviciilor fata de clientii privati sau persoanele fizice.

Așa ca în acest context orice lucrare mai mare este o adevarata provocare, unde durata de executare a lucrariilor nu depaseste termenul de 24 de ore, in fuctie de etapele lucrarilor solicitate de beneficiarii condomeniilor private.

Pana in prezent s-a reusit contractarea unui numar de optsprezece contracte permanente de intretinere instalatii sanitare, incalzire si canalizare cu diferite asociatii de proprietari, dar si intervenirea cu promtitudine la avariile aparute indiferent de ora si zi.

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite