Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucrări de aproape 4.000.000 de lei, finalizate la o școală din Arad

Lucrări de aproape 4.000.000 de lei, finalizate la o școală din Arad
Comentează 0

Consiliul Judeţean Arad a finalizat proiectul de extindere şi dotare cu echipamente specifice a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, valoarea totală a investiției fiind de 3.921.113 lei, din care 2.859.007 lei reprezintă fonduri europene nerambursabile.

„Pentru cei 223 copii şi elevi care constituie grupul ţintă al acestei investiţii, precum şi pentru un număr semnificativ dintre ceilalţi 715 elevi integraţi in învăţământul de masa, proiectul finalizat astăzi înseamnă un pas important înainte. Înseamnă dezvoltarea serviciilor de pregătire-educaţie şi îngrijire socio-medicale adecvate categoriei în care se încadrează, care va determina o integrare mai rapidă în societate a persoanelor asistate. Dar înseamnă şi deprinderea unor aptitudini şi abilităţi în cadrul atelierelor de practică pentru orientarea profesională şi integrarea ulterioară în muncă”, a declarat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean.

Proiectul a fost accesat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, fiind efectuate lucrări complexe, de la reabilitarea imobilului, la realizarea finisajelor interioare care să asigure siguranţa în utilizare, confortul acustic, vizual, hidrotermic pentru persoanelor cu handicap.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite