Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, și-a încheiat activitatea la Poliția Arad

Ofițerul de presă al IPJ Arad, Livia Pescar, a anunțat că își va continua cariera în afara țării, părăsind astfel IPJ Arad unde a activat timp de 21 de luni ca purtător de cuvânt. 

Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, și-a încheiat activitatea la Poliția Arad
Comentează 0
Urâte sunt momentele când trebuie să spui „rămas bun”… „Rolul” meu (dacă pot să îi spun așa), de purtător de cuvânt al IPJ Arad, a ajuns la final.
De mâine, voi fi departe, în afara țării, reprezentând, în continuare, cu mândrie și demnitate, structurile MAI. Cele 21 de luni ( da, numărate cu drag), în care am ocupat aceasta funcție, mi-au oferit amintiri prețioase. Am învățat enorm de multe lucruri noi, v-am cunoscut pe voi și sunt foarte recunoscătoare pentru fiecare experiență trăită împreună. De la voi am înțeles ce înseamnă mass-media și cât de grea este această meserie. Grea… dar și frumoasă, în aceeași măsură. Sunteți minunați! Am evoluat ca polițist, dar și ca om. A fost o onoare să colaborez cu voi și vă doresc din suflet mult succes în tot ce vă propuneți.
Să ne revedem cu bine! Mereu! Vă mulțumesc tuturor!” , acesta este mesajul Liviei Pescar postat pe grupul de presă al IPJ Arad.

Îi dorim succes și multă baftă în noul capitol care o așteaptă!


Scrie un comentariu

trimite